Novi pametni satovi serije X inpirirani su Apple Watch Series 7 a najnovija verzija nam dolazi pod nazivom X7 Pro Max. Ovaj pametni sat ima poboljšani izgled s boljim hardverom i značajkama od svojih prethodnika. Opremljen je 1,8-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, jednim od najvećih među kloniranim pametnim satovima, tu je i prilagodba lica satova, praćenje otkucaja srca, krvni tlak, više sportskih načina rada, i što je najvažnije ugrađeni zvučnik i mikrofon za upućivanje poziva, sve na jednom mjestu za samo 375,00 kuna!

Osnovne karakteristike X7 PRO:

Ugrađeni zvučnik i mikrofon
Zaslon osjetljiv na dodir dijagonale 1,8 inča, rezolucija 320*380
200mAh baterija, bežično punjenje
Prilagodite brojčanike, 3 stila izbornika
Mjerač otkucaja srca i krvnog tlaka
Multi-sport modovi
Funkcija novčanika i posjetnice
IP67 vodootporan

Dizajn i kvaliteta izrade

Pametni sat X7 Pro ima moderan i elegantan dizajn koji je donekle sličan Apple Watch Series 7 uz male razlike u odnosu na M36 Plus. Dizajniran je u obliku kvadrata s 2.5D zakrivljenim zaslonom sa strane, a rotirajući gumb radi za okretanje stranica, zumiranje/smanjivanje, natrag, i ima još jedan gumb za uključivanje-isključivanje, i odmah ispod gumba, naći ćete mikrofon, odmah ispod u lijevom dijelu se nalazi ugrađeni zvučnik.

Sve u svemu, tijelo je tanko i lagano izrađeno od visokokvalitetne aluminijske legure veličine 45 mm i debljine 13 mm te lagano ne više od 50 g, što ga čini ugodnim na zapešću. Također, dolazi u 3 boje iste kao i remen koji ću uskoro spomenuti. Iako je to proračunski pametni sat, u osnovi, primijetit ćete da je kvaliteta proizvodnje visoka, a čak je i novi dizajn inspiriran Appleom nevjerojatan, jedan je od najboljih klonova pametnih satova.

Ako pogledate dolje, naći ćete da je napravljen od plastike i ima senzor i bez ikakvih iglica za punjenje jer je bežični.

Remen na ovom pametnom satu izrađen je od silikona, lagan i udoban na zapešću za dugotrajnu upotrebu. Možete koristiti bilo koji remen od 45 mm jer se može ukloniti i dostupan je u više boja: crna, srebrna, ružičasta, a možete kupiti još jedan od metala ili kože zasebno.

Ekran X7 pametnog sata

Zaslon u pametnom satu X7 Pro je moj omiljeni tip, veliki je IPS zaslon od 1,80 inča, što ga čini jednim od najvećih među svim do sada recenziranim pametnim satovima kloniranim iz Apple Watch Series 7. Razlika je samo 0,05 inča, ali ćete primijetiti da je brada rubova vrlo uska nego prije, staklo je 2.5D zakrivljeno kako bi prikazalo bolji sadržaj i detalje, a jer ima rezoluciju od 360*380 piksela s visokom brzina osvježavanja. Definitivno, to je jedan od najboljih ekrana u jeftinom pametnom satu u smislu veličine i razlučivosti, čak su i oštrina boja i svjetlina tako dobri, pogotovo kada ih nosite na suncu, nećete se uzbuniti zbog njih.

Zapravo, razlog da mi ova vrsta ekrana bude najdraža, jer je ovaj ekran velik i preuzima većinu sučelja, te s uskim stranama, a to ima samo kod pametnih satova s većim troškovima. To je u suprotnosti s ostalim jeftinim pametnim satovima koji sadrže zaslon osjetljiv na dodir, koji se nalazi na sredini zaslona i ima prilično široke strane.

Zasloni X7 PRO

Što se tiče zaslona satova, X7 Pro Max Smartwatch ima 9 različitih unaprijed instaliranih, između njih možete se lako prebacivati na mnogo načina, rotiranjem gumba ili povlačenjem udesno ili putem WearFit pro aplikacije za više brojčanika sa preko 75 na mreži Brojčanici za satove dostupni su za preuzimanje s mogućnostima prilagodbe za razne boje, retro, analogne, 3D i digitalne face ili čak možete koristiti live pozadinu ili vlastite fotografije kao pozadinu za lice sata ili bilo koju pozadinu.

Vodootpornost

Uz IP67 vodootporan u pametnom satu X7 Pro, to znači da ga možete nositi dok perete ruke ili po kišnim danima, iako sat nije odobren za plivanje, ali je dobar za nošenje za aktivnosti, stoga ne preporučujem plivanje ili izlaganje vrućini vodu ili slanu vodu kako biste izbjegli bilo kakvu štetu Dugotrajno ili kratkoročno i uz prisutnost zvučnika i mikrofona, izbjegavanje će biti dobro, međutim, ako je na bilo koji način izložen vodi, radije osušim sat nakon što ga uronim u vodu a prije rukovanja tako da što dulje ostane s vama.

Ispod haube

Kada je riječ o performansama, X7 Pro Smartwatch usvaja ugrađeni HS6621 čip za bržu brzinu odgovora i bržu obradu podataka, a pokreće ga 128 MB ROM-a tako da sat može biti opremljen s više brojčanika. Za vaše zdravlje, ovaj uređaj ima senzor otkucaja srca SC7R30 i G-senzor, tako da ovaj nosivi uređaj upravlja vašim pokretom u svakom trenutku i dobro se brine o vama tijekom dana.

Ovaj sat ima Bluetooth 5.2 podršku za Bluetooth pozive, tako da nećete imati problema u kontaktu jer je najbrži i najstabilniji. I ova verzija je kompatibilna s Androidom 5.0 i novijim ili iOS 10.0 i novijim tako da je veza putem aplikacije WearFit pro. Međutim, nema vlastiti GPS senzor, što znači da ćete ga uvijek morati koristiti s pametnim telefonom kako biste dobili svoju lokaciju.

Kako koristiti X7 PRO pametni sat

Za sada, X7 Pro pokreće platformu vrlo jednostavnu za korištenje, a navigacija na dodirnom zaslonu je osjetljiva.

Možete pristupiti brzom izborniku kada povlačite prstom s vrha koji vam omogućuje promjenu svjetline zaslona, postavki, zaključavanja zaslona, Bluetooth telefona, funkcije novčanika i posjetnica. također, daje vam postotak baterije i provjerite je li vaš telefon povezan s ovim satom.

Dvostrukim pritiskom na početnom zaslonu pojavit će se podijeljeni prozor sa strane s posljednjim otvorenim aplikacijama.

Kada povlačite s desne ili lijeve strane, možete promijeniti brojčanike.
Što se tiče pomicanja od dna, vidjet ćete samo obavijesti.

A pritiskom na rotirajući gumb pronaći ćete izbornik s praćenjem otkucaja srca i spavanja, koracima, postavkama i drugim značajkama koje uključuju snimanje fotografija sa sata i glazbu, vremensku prognozu, snimanje zvuka, pozivnicu, stilove izbornika, čak i igre , i više.

Izbornik ima 3 različita stila po vašem ukusu, jedan u obliku ikona mjehurića, kao što je onaj koji nalazimo u Apple satovima, drugi u obliku prugaste rešetke od šest kvadrata, stila rotirajuće mreže, a između njih se možete prebacivati pomoću dvaput pritisnite rotirajući gumb.

X7 Pro funkcije zdravlja i fitnesa

Pametni sat X7 Pro opremljen je načinima za više sportova koji odgovaraju svim vašim potrebama, uključujući trčanje, hodanje, penjanje, košarku, badminton, biciklizam, jogu i nogomet.

Osim sportskih značajki, možete pratiti svoj otkucaj srca u stvarnom vremenu kako biste provjerili kuca li normalno ili ne i nadzirati san kako biste izmjerili svoj ukupni lagani san, dubok san i vrijeme buđenja kako biste dobili analizu vaših obrazaca spavanja , pratiti krvni tlak i mjeriti razinu kisika u krvi u stvarnom vremenu kako bi se poboljšala sposobnost kardiovaskularnog sustava da spriječi nisku razinu kisika u krvi koja uzrokuje nelagodu tijelu osobe.

Iako ima SC7R30 dobar senzor koji je točniji od ostalih senzora, to ne znači da su mjerenja koje pruža ovaj pametni sat potpuno točna, jer je većina njih u velikoj mjeri nepouzdana jer nije medicinski instrument, ali vas čini vrlo svjesnim vašeg zdravlja i fizičke izvedbe. nažalost, to je čest slučaj sa satovima u ovom cjenovnom rangu.

Aplikacija WearFit Pro za pametni sat X7 Pro

X7 Pro Max kompatibilan je s aplikacijom WearFit pro za Android i iOS kako bi vam pomogao da postavite i učinkovitije koristite sat. Možete iskoristiti neke značajke, statistike i funkcije bez ikakve dodatne opreme, kao što su poduzeti koraci, sati spavanja, mjerenja otkucaja srca koja ste poduzeli, a sve se to postiže automatskim integracijom podataka sata na početnom zaslonu s mogućnošću da biste ga pregledavali na dnevnoj ili mjesečnoj bazi. Također postavite ciljeve vježbanja i potaknite se da svaki dan dovršite svoju količinu vježbanja putem jednostavnog i lako razumljivog operativnog sučelja s odjeljcima kao što su koraci, udaljenost, obavijesti, alarm i još mnogo toga.

Aplikacija se preuzima putem trgovine Google Play ili Apple App Store, tako da znate da je sigurna aplikacija.

Kako upariti X7 Pro Max sa pametnim telefonom

Lako je povezati pametni sat X7 Pro s vašim telefonom. Nakon instaliranja i postavljanja WearFit pro aplikacije, sve što trebate učiniti:

Uključite Bluetooth sata i mobilnog telefona.
Kliknite Dodaj uređaj u postavkama APP-a da biste sat povezali s APP-om.
iPhone telefoni moraju pristati na prikaz obavijesti o porukama aplikacije, Android telefoni moraju pristati na čitanje svih dopuštenja obavijesti kao što su kontakt podaci i pristati na rad aplikacije u pozadini u postavkama.
Kada se to učini, komunicirat će izravno i bez ikakvih komplikacija, s automatskim postavljanjem vremena i jezika, vremena, uz značajku telefonskog poziva i ažurirati softver pametnog sata ako je dostupan.

X7 Pro vijek trajanja baterije i vrijeme punjenja

Na kraju, pametni sat X7 Pro Max nudi pristojnu bateriju koja se smatra najboljom u ovoj kategoriji s kapacitetom od 200 mAh, što vam omogućuje do 7 dana normalnog korištenja uz kontinuirano praćenje otkucaja srca. I 30 dana u stanju pripravnosti, sve ovisi o vrsti aktivnosti koje obavljate, a mora se puniti bežičnim punjačem, ovo je odlična značajka, ali morate paziti da sat pravilno postavite na punjač i potrebno je oko dva sata za potpuno punjenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)