Pametni satovi L8 – sportske funkcije

61,72  (465,03 kn)

SKU: L8 Kategorija:

Opis

Već prvi dojam, kada vidite pametni sat L8, jest da se radi o atraktivnom i modernom sportskom satu koji je, uz to što je kvalitetan uređaj, i pravi modni dodatak za sportaše, rekreativce te ljude koji vole pratiti tehnološke trendove.

Sofisticirani pametni sat s kućištem od metalne legure i silikonskom trakom dolazi u crvenoj, crnoj i zelenoj boji, a toliko je kompleksan i pun mogućnosti da mobiteli kraj njega postaju manje važni gadgeti. Tako ima opcije mjerenja pulsa i krvnog tlaka, opcije za nadzor sna, ali i raznorazne podsjetnike, poput onih kada trebate odmoriti ili pak popiti piće.

Što se pozivanja tiče, L8 pametni sat prikazuje ime pozivatelja, prima poruke, a ima i mogućnost odbijanja poziva.

Krasi ga ugodan IPS dodirni zaslon od 1,2 inča (razlučivosti 240 x 240 piksela) u boji, s kojim ćete lako namjestiti alarm, kameru, funkcije protiv krađe, glazbu i vrijeme. Veličina baterije iznosi mu 320 mAha pa bez punjenja može izdržati i do sedam dana.

Također dolazi s mobilnom aplikacijom (Android, iOS) pomoću koje je možete postaviti i učinkovitije koristiti. Zatim se prikupljeni podaci mogu kasnije sinkronizirati s mobitelom ili tabletom.

 

 

Funkcije:

Mjerenje krvnog tlaka, mjerenje pulsa, pedometar, mjerenje razine kisika u krvi, podsjetnik na odmor, nadzor sna, podsjetnik za piće

Druge značajke:
Alarm, kontrola kamere, funkcija protiv krađe, kontrola reprodukcije glazbe, vrijeme

Dodatne informacije

boja

crni, crveni, zeleni

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pametni satovi L8 – sportske funkcije”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)