Pametni sat GT 106 45 mm

(1 recenzija korisnika)

61,72  (465,03 kn)

SKU: GT106 Kategorija:

Opis

Sam pogled na kutiju s kojom dolazi potvrđuje da GT 106 nije zalutao u svijet elitnih pametnih satova. Izrazito elegantan, izvanredan dizajn izjava je sama po sebi i upravo će ovakve satove ljudi prvo zamijetiti u trgovinama elektroničke opreme.

Ni mi nismo ostali imuni na GT 106, koji dolazi u klasičnoj crnoj ili bijeloj boji i modernim remenom, čineći ga ugodnim za svakodnevno nošenje. Riječ je o modelu koji ima dodatan zaslon osjetljiv na dodir s uvijek uključenim načinom rada te brojnim značajkama neophodnim za ljude s užurbanim rasporedom ili prepoznavatelje kvalitetnih gadgeta koji će njegovu prodaju prepoznati kao sjajnu priliku i odmah ju ugrabiti.

Pametni sat tako ima opcije mjerenja otkucaja srca, informacije o prijeđenoj udaljenosti i sagorijevanju kalorija, mogućnosti pomaganja sportašima, kao i opcije zaštite djece kada ga koriste najmlađi, poput pedometra.

GT 106 također može mjeriti krvni tlak, razinu kisika u krvi, podsjećati na kretanje i pratiti kvalitetu spavanja. Model, naravno, prima pozive, SMS-ove i obavijest o aplikacijama, ali i nudi mogućnost odbijanja dolaznih poziva. Zaslon veličine 1,28 ” i razlučivosti 240 x 240 piksela ima budilicu, kameru i glazbu, a može i mijenjati svjetlinu.

Uređaj dolazi s mobilnom aplikacijom WearFit 2.0 koja ga može učiniti još korisnijim i sinkronizirati s mobitelom ili tabletom te posebnim kablom za punjenje, koji će se pobrinuti da se vaš GT 106 nikad ne isprazni u važnim trenucima.

 

Značajke:
Mjerenje otkucaja srca, pedometar, prijeđena udaljenost, sagorijevane kalorije, sportovi (trčanje, hodanje, biciklranje itd.) ,mjerenje krvnog tlaka, mjerenje razine kisika u krvi, podsjetnik na kretanje, praćenje kvalitete spavanja …

Značajke obavijesti:
Upozorenje na dolazni poziv, obavijesti o aplikacijama i SMS, upozorenje na dolaznu poruku, odbijanje poziva …

Ostalo
Budilica, vrijeme, prikaz datuma, daljinski upravljač kamere, glazbeni daljinski upravljač, vrijeme

Prikaz:
Zaslon osjetljiv na dodir ugodno je velik, veličine 1,28 ″, razlučivosti 240 x 240 piksela i promjenjive svjetline. Okrugli zaslon, tako da u okruglo kućište sata nije umetnut samo pravokutni zaslon. Brojčanik sata se može mijenjati.

Aplikacija:
Također dolazi s mobilnom aplikacijom WearFit 2.0 (Android, iOS) pomoću koje je možete postaviti i učinkovitije koristiti. Neke se funkcije mogu koristiti bez ikakvih dodatnih alata, poput mjerača koraka ili pulsa, sportskih načina. Zatim se prikupljeni podaci mogu kasnije sinkronizirati s mobitelom ili tabletom.

Sadržaj paketa:
Pametni sat GT 106
poseban kabel za punjenje
fotografske upute za uporabu

Dodatne informacije

boja

bijeli, crni

1 recenzija za Pametni sat GT 106 45 mm

  1. Jura

    Kupio sam ga i usporedio s bratovim Huawei-em. Slične performanse imaju a ja sam uštedio duplo. Preporučam sat, jako je kvalitetan i moderan.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)