D13 pametni sat

13,27  (99,98 kn)

SKU: 001243 Kategorija:

Opis

Koristi veliki 1,3-inčni zaslon, veće riječi, jasniji dodir osjetljive osjetljivosti, zaslon može postići razne operacije, pametni podsjetnik na poziv, Bluetooth kameru, korake, kalorije, nadzor spavanja, brzinu otkucaja srca, brzi prikaz raznih funkcija i dodirni rad uređaja veliki zaslon u boji je glatkiji i od tada se započinje pametan život.
Narukvica je izrađena od rešetkaste teksture u obliku dijamanta. TPU materijal ima teksturu prilagođenu koži, mekan je i gladak. Jednokratni dizajn omogućuje vam da se opustite i ne padnete. Pet boja nije obavezno i ​​mogu se zamijeniti po želji.
Priključni dizajn, plug-and-play i bezbrižno punjenje, priključak za punjenje je USB sučelje, uklonite narukvicu, možete ga priključiti izravno u USB ili glavu za punjenje, jednostavno i prikladno.
Ugrađeni optički senzor brzine otkucaja srca, obratite pažnju na promjene pulsa 24 sata dnevno, bilježite promjene pulsa svaki put na izvrsnom dnevnom APP-u, ocrtajte broj otkucaja srca, predstavite svoje zdravlje i ljepotu.
Proizvod APP connection razlikuje zagrijavanje u vježbi, sagorijevanje masti, kardio-plućno poboljšanje i slično crtajući krivulju podataka dobivenih praćenjem. Obavijestite vas o promjenama pulsa u svakom vremenskom razdoblju, razumno planirajte intenzitet vježbanja i učinkovitije oslobodite svoju sportsku strast.

Dodatne informacije

boja

crni, crveni, ljubičasti, plavi, zeleni

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “D13 pametni sat”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)